Mulakan.....



Di Kota Langit ini...Gua perlukan Kekuatan, Kebijaksanaan, Kemanusiaan ,Cinta dan nasik..

Friday, November 19, 2010

UNCLE SEEKERS DAN "CINTA SYYHHH" DGN EX-PEMYSURI

Gua sebenarnya malas nak jadi busy body pasal mamat gile publisiti murahan ni. Actually Gua baru lepas baca pendedahan peribadi Plaboy Jin tua ni berkenaan hubungan rahsianya  dengan bekas Pemysuri Agung ataupun Balu Almarhum Sultan Selangor di Blog beliau yg ada 7 episod semuanya.Mungkin gua agak lambat dapat tahu cerita ni..Tapi hati gua tak dapat menahan untuk menulis sesuatu tentang Org tua penipu dan gile publisiti murahan ni. Rata-rata sesiapa saja yg membaca pendedahan beliau pasti akan rasa loya nak muntah dan dapat menghidu betpa pincangnya hidup seorang yg bernama Syed Abdullah @ Uncle Seekers. Selepas puas menipu dgn projek2 hantu beliau, kni kembali mensasikan namanya dengan cerita skandal berfrofil tinggi kononnya....



Apa agenda atau tujuan Jin tua ni buat pengakuan di blog beliau dgn pendedahan-pendahan yg agak peribadi mcm tu masih menjadi tanda tanya. Tapi telahan gua mudah. Manusia spesis Pakcik Hantu ni mmg suka jadi insan tempelan dgn cerita2 yang mcm haram zadah. Dia ni sama spesis lah dgn Dr.Rozmie yg ntah apa2 ntah tu...Konon arif dan mengamalkan ajaran islam secara keseluruhannya tapi sikap mcm !@#&!

Sebagai saudara seislam...marilah kita sama2 angkat tgn dan berdoa kepada Allah agar kita semua dijauhi daripada terpedaya dgn golongan2 manusia yg sesat lagi menyesatkan. Bukan niat untuk mengambil hak Allah dgn menghukum org lain, tapi secara normal akal kita dapat menilai setiap sesuatu kebenaran itu jika kita benar2 berfikir. Jika jelas kepalsuan yg dipaparkan maka jadi tanggung jawab kita untuk membenci. Sesungguhnya selemah-lemah iman itu ialah apabila kita melihat sesuatu kemungkaran itu dan membencinya di dalam hati...

Anyway, kat sini gua bagi link lah untuk sesiapa yg masih lagi tak kenal dgn Pakcik Hantu ni.
http://www.youtube.com/watch?v=UVikc-n5InA&feature=related

http://uncleseekers.blogspot.com/2010/11/permaisuri-siti-aishah.html



Anyway, lu org boleh nilai sendiri lah apa jenis manusia Pakcik Hantu ni....

Okaylah Geng....Gua Cau dulu
Teruskan....

6 comments:

Fiq said...

yang lawaknya ada pulak persamaan header BRKL dgn header blog uncle seeker..

hhehehe

Si Bohemian said...

OMG! True..baru perasan..Hahahaha!!
Kena tukar ni :)

CM said...

publisiti murahan,,idea desprado..

ReD said...

Angkuh sungguh uncle ni brcakap. Jgn sampai Allah tarik nikmat yg diberi...

King Of Single said...

anda rase gambar2 pribadi tu superimpose atau ape??

giler betul die tuu

Si Bohemian said...

:) Salam King Of Single,

Pada pengamatan sy itu gambar yg benar ...

Tiada sebarang teknik pertindihan yg dilakukan..soalnya, mengapa Pakcik Hantu harus mengeksploitasi gambar tu untuk mencari publisisti murahan